Voor de (middel)grote onderneming met duurzame ambitie

Onze doelgroep bestaat uit (middel)grote ondernemingen die nu al duurzaam werken of een stap richting duurzaamheid willen zetten. Geen vrijblijvende stap, maar een bewuste beleidskeuze. Niet alleen omdat de overheid steeds nadrukkelijker kaders zet, maar ook omdat je als onderneming ervan overtuigd bent dat duurzaamheid je de beste uitgangspositie geeft naar de toekomst.

Een investering in een nieuw bedrijfspand, een machine- of wagenpark is bij uitstek een gelegenheid om duurzaamheid handen en voeten te geven. Of de overdracht van de onderneming naar een nieuwe generatie, een overname van een concurrent of een grensverleggende fusie.

Evergreen Finance is bij uitstek de partner voor een uitgebalanceerd financieringsplan. Gebaseerd op een totaaloplossing van banken, alternatieve financiers, subsidiemogelijkheden en fiscale faciliteiten. De mogelijkheden op dit terrein zijn enorm divers. Evergreen Finance kent de weg in het complexe landschap van financiers en regelgeving. Met als resultaat dat een business case in veel gevallen nog gunstiger wordt door een uitgekiende financieringsstrategie!